COVER LOVER BASE Light Pink 7 ml

Effekt: Ren farve
Parring: Uigennemsigtig
Kapacitet: 7ml
Kollektion: Cover Lover
Funktion: Base
1112/7
144,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Dækbund COVER LOVER Lys Pink - farve og formål COVER LOVER basen til hybrid lakker, i en nuance af mælkeagtig pink, er et unikt produkt, der kombinerer funktionen af ​​en base og en farve lak. Takket være den unikke formel, tykke konsistens og passende pigmentering er COVER LOVER-basen din nye salon MUST HAVE! Dækbund COVER LOVER Lys Pink - anvendelse: • ekspres hybrid manicure i en smuk naturlig nuance afsluttet med et glitrende gnistre! • hurtig FRENCH og BABY BOOMER styling - dækningsgraden af ​​basen (90%) og dens smukke nuance eliminerer brugen af ​​endnu et lag farvelak! • opretning, rekonstruktion og overbygning af den problematiske/beskadigede fliseoverflade! • delikat pladeforlænger (anbefalet maks. 2 mm forlængelse) Sats på en sikker og holdbar hybrid manicure i de mest trendy farver! Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet. Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter i sikkerheden af ​​kosmetik og husholdningskemikalier

Brug A. SOM BASE FOR FARVE HYBRID LAKER

1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag COVER LOVER base coat*, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)**

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen.

5. Fastgør det hele med Top FLEXI topcoat (art. nr. 1099), pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s).

6. Vask dispersionslaget med EXTRA SHINE-rens (varenr. 8811). * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt ** hvis flisen kræver rekonstruktion eller overfladenivellering, påfør først et tyndt lag og hærd i lampen, og påfør derefter en anden tykkere konstruktion.

B. SOM BASE/FARVE 2 i 1

1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et tyndt lag COVER LOVER base coat, pas på at beskytte den frie kant, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*.

4. Afhængigt af pladens behov påføres endnu et regulært eller byggelag af COVER LOVER-basen. Hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*.

5. Fastgør det hele med Top FLEXI topcoat (art. nr. 1099), pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s).

6. Vask dispersionslaget med EXTRA SHINE-rens (varenr. 8811).

PERMANENTE UV lak fjernelse: 1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter skal du fjerne folien og bruge en pind til at fjerne resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene. Udjævn overfladen af ​​flisen med en polermaskine.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

1112/7