Dot On Top White Effect No Wipe Top Matt 7 ml

Kapacitet: 7 ml
Opacitet: Gennemsigtig
Funktion: Top
1333/7
125,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en top, der udover at beskytte din styling, vil give dig en original finish og sætte prikken over i'et på din styling? Sats på toppe Dot on top - et perfekt produkt til efterbehandling af hybrid-, gel-, akrylgel- og akrylstiliseringer. Mat top med hvide partikler Dot On Top - farve og påføring Mat top no wipe Dot on top White effect er en mat topcoat med charmerende, hvide partikler med uregelmæssig form. Det giver stylingen en original finish, en mystisk effekt og giver dig mulighed for at være super til tiden. Spar tid på at lave mønstre eller påføre problematiske neglepuddere og læg en top på med hvide partikler. Det eneste du skal gøre er at dække farven med et tyndt lag af topcoaten for helt at ændre dens udseende og give helheden en ny karakter Den matte top no wipe Dot on top White effekt er et glimrende valg til efterbehandling af mørke farver, men det vil også se smukt ud på pasteller. Det vil være et perfekt supplement til vinterdekorationer - partiklerne ligner charmerende snefnug. Afhængigt af dine præferencer kan du dække hele stiliseringen eller blot nogle få udvalgte negle. Mat top med hvide partikler Dot On Top - egenskaber Dot on top White effect matte no wipe top coat er en no wipe top coat uden et dispersionslag, takket være hvilket det er ekstremt hurtigt og nemt at påføre, da det ikke kræver skylning i slutningen af ​​stylingprocessen. Den har en mellemtyk, selvnivellerende konsistens, der sikrer behageligt og udtrykkeligt arbejde, samtidig med at risikoen for at oversvømme neglebåndene minimeres. Toppen beskytter effektivt hybridmanicure mod slid eller mekanisk skade, ændrer ikke farverne på basislakkerne, forhindrer stylingen i at falme. Sats på en sikker og holdbar hybrid manicure i de mest trendy farver! Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug 1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag EXPERT BASE (art. nr. 1096), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen.

5. Fastgør det hele med Dot On Top No Wipe topcoaten (art. nr. 1098), pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 60 - 90 s)** . * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt **For at toplakken skal bevare sin spektakulære glans i lang tid, anbefaler vi at forlænge hærdetiden til 90 s (uanset lampens effekt). PERMANENTE UV lak fjernelse:

1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter fjerner du med en polermaskine resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

1333/7