REFLECTIVE TOP NO WIPE 7 ml

Kapacitet: 7 ml
Effekt: Glitter
Opacitet: Gennemsigtig
Hærdetid: 60-90 sekunder LED / 120 sekunder UV
Funktion: Top
1406/7
125,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en hybridtop, der vil give din styling enestående holdbarhed og samtidig give den en fantastisk glød og en blændende glanseffekt i en festblitz? Sats på Reflective Top - et produkt, der er ideelt til efterbehandling af hybrid-, gel-, akrylgel- og akrylstiliseringer. REFLEKTERENDE GLITTER HYBRID TOP - FARVE OG ANVENDELSE Reflective Top er et topcoat-produkt med glitterpartikler, der glimter i blitzlyset. Giver styling en smukt iriserende finish og en øjeblikkelig glam-effekt. En glittertop vil spare dig tid på at støve og gnide støv og andre glitrende effekter ind. For at få effekten skal du dække den valgte farve med et tyndt lag topcoat. På denne måde vil du give hele stylingen en unik karakter. GLITTER HYBRID TOP INGEN WIPE REFLEKTERENDE - EGENSKABER Glitter Reflective er en aftørringsfri topcoat uden et dispersionslag, takket være hvilket det er ekstremt hurtigt og nemt at påføre. Den har en mellemtyk, selvnivellerende konsistens, der sikrer behageligt og udtrykkeligt arbejde, samtidig med at risikoen for at oversvømme neglebåndene minimeres. Toppen beskytter effektivt hybrid manicure mod slid eller mekanisk skade, ændrer ikke farverne på basislakkerne, forhindrer stylingen i at falme og sløve. Det garanterer en langvarig, intens glans, som du kan nyde i op til 3 uger, og de iriserende partikler vil tilføje elegance til enhver styling.

Sats på en sikker og holdbar hybrid manicure i de mest trendy farver! Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug Anvendelse: 1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag EXPERT BASE (art. nr. 1096), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen.

5. Fastgør det hele med REFLECTIVE TOP topcoat (art. nr. 1406), pas på at lukke den frie kant af sømmet, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 60 - 90 s)**. * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt **For at toplakken skal bevare sin spektakulære glans i lang tid, anbefaler vi at forlænge hærdetiden til 90 s (uanset lampens effekt). PERMANENTE UV lak fjernelse:

1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter fjerner du med en polermaskine resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene. ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug.

Opbevares utilgængeligt for børn.

1406/7