MAKE ME GLOSSY TOP NO WIPE 7 ml

1409/7
125,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

MAKE ME GLOSSY TOP NO WIPE professionel hybrid top coat fra MAKE ME FREE serien er et innovativt produkt, der ikke indeholder HEMA ingrediensen. Dette produkt er specielt dedikeret til allergikere og personer, der er særligt følsomme, som ofte har allergiske reaktioner på kemiske ingredienser i kosmetik. Den unikke formel af HEMA og SOLVENT FREE toppen minimerer risikoen for irritation og allergier, og giver dig mulighed for at nyde en ekstremt holdbar og sikker hybrid styling. GØR MIG GLANS HYBRID TOP - FARVE OG ANVENDELSE MAKE ME GLOSSY hybridtoppen er en topcoat, der beskytter stylingen og sikrer holdbarhed under hele dens brug. Giver styling en smukt skinnende finish og en øjeblikkelig glam-effekt. Den kombinerer perfekt med serien af ​​farverige MAKE ME FREE hybridlakker. Det kan også bruges til at beskytte gel- og akrylstiliseringer. TOP INGEN WIPE TIL HYBRID MANICUR - GØR MIG BLANKENDE - EGENSKABER MAKE ME GLOSSY top er en no wipe top coat uden et dispersionslag, hvilket gør den ekstrem hurtig og nem at påføre. Den har en behagelig, mellemtyk (mod tyndere), selvnivellerende konsistens, som sikrer let og ekspressivt arbejde, samtidig med at risikoen for at oversvømme neglebåndene minimeres. Toppen beskytter effektivt hybrid manicure mod slid eller mekanisk skade, ændrer ikke farverne på basislakkerne, forhindrer stylingen i at falme og sløve. Den garanterer en langvarig, intens glans, som du kan nyde i op til 3 uger. Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug Anvendelse:

1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag EXPERT BASE (art. nr. 1096), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen.

5. Fastgør det hele med MAKE ME GLOSSY topcoaten (art. nr. 1409), pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 60 - 90 s)**. * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt **For at toplakken skal bevare sin spektakulære glans i lang tid, anbefaler vi at forlænge hærdetiden til 90 s (uanset lampens effekt). PERMANENTE UV lak fjernelse:

1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter fjerner du med en polermaskine resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

1409/7