EASY-FIZZY GOLD TOP NO WIPE 7ml

Kapacitet: 7ml
Effekt: Glitter
Opacitet: Gennemsigtig
Anledning: Til toppen
Kollektion: Easy- Fizzy

https://www.youtube.com/watch?v=Y2H7PBFXQ9g&embeds_euri=https%3A%2F%2Fmisteromilano.pl%2F&feature=emb_logo

1410/7
125,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

EASY-FIZZY TOP GOLD GLITTER HYBRID TOP - FARVE OG ANVENDELSE

 

Glitter hybrid top Easy-Fizzy Top Gold er en topcoat, hvor gyldne partikler i forskellige størrelser i form af cirkler og sekskanter er blevet sænket. Det giver stylingen en smukt iriserende finish og en øjeblikkelig glameffekt.

Glitter top Easy-Fizzy Top Gold er et fantastisk forslag til at afslutte styling i stil med galaksen. Det vil også se perfekt ud på baggrund af mørke farver samt naturlig og delikat manicure ved hjælp af dækbaser. Afhængigt af dine præferencer kan du dække hele neglene eller kun få udvalgte. Det fungerer både til efterbehandling af hybrid- og gelstiliseringer.

Glitter hybrid top Easy-Fizzy Top Gold sparer tid og penge. I flasken lak er der ud over den klassiske top også imponerende partikler, smukt afsluttende stiliseringer. Med det vil du være i stand til at spare tid på at drysse og gnide pollen og andre skinnende effekter. Alt du skal gøre er at dække farven med et tyndt lag af toppen for helt at ændre udseendet og give helheden en ny, elegant karakter.

 

EASY-FIZZY TOP GOLD GLITTER HYBRID TOP - EGENSKABER

 

Glitter hybrid top Easy-Fizzy Top Gold er et produkt uden aftørring uden spredningslag, takket være hvilket det er ekstremt praktisk - det sikrer hastighed og brugervenlighed. Den har en mellemtyk, selvnivellerende konsistens, der garanterer ekspresarbejde, samtidig med at risikoen for spild af skind minimeres. Toppen beskytter effektivt hybrid manicure mod slid eller mekanisk skade, ændrer ikke farverne på basecoats, forhindrer falmning og anløbning af stiliseringen. Det garanterer en langvarig, intens flash, som du vil kunne nyde øjet i op til 3 uger, og iriserende, glitterpartikler vil give elegance til dine stiliseringer, uanset omstændighederne.

 

SATS PÅ EN SIKKER OG HOLDBAR HYBRID MANICURE I DE MEST FASHIONABLE FARVER!


Sikkerheden af Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemikalier. Oplysningerne i databladet er nøjagtige og korrekte. Fabrikanten er dog ikke ansvarlig for opbevaring, opbevaring, transport og brug af produktet i strid med dets tilsigtede anvendelse. Mistero Milano produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig ret til at ændre produktspecifikationen. Produktnuancer kan variere afhængigt af produktionsbatchen.

 

Brug Anvendelse:

1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag EXPERT BASE (art. nr. 1096), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen.

5. Fastgør det hele med EASY-FIZZY topcoaten, pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 60 - 90 s)**. * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt **For at toplakken skal bevare sin spektakulære glans i lang tid, anbefaler vi at forlænge hærdetiden til 90 s (uanset lampens effekt). PERMANENTE UV lak fjernelse:

1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter fjerner du med en polermaskine resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

1410/7