Mistero Milano water stickers - Roses

  1. Mistero Milano water stickers - Roses
5197
45,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Drømmer du om præcise dekorationer og moderigtige former, men mangler du tid eller en dygtig hånd? Takket være klistermærker med vandnegle vil du på få øjeblikke skabe en effektiv manicure, hvor den endelige effekt kun er begrænset af din fantasi!

Vandnegleklistermærker er kendetegnet ved en fantastisk effekt på få øjeblikke. Påføringen består i at skære klistermærket ud, fugte det med vand og overføre det til det aftørrede, hærdede lag af hybridlak eller gel. Efter justering af klistermærket skal det hele dækkes med en topcoat og hærdes i lampen.

Roses Mistero Milano vandnegleklistermærker er en usædvanlig smuk kombination af dyb røde og te-roser i selskab med røde bærfrugter, på baggrund af grønne blade. Roses vandnegleklistermærker er en løsning for uforbederlige romantikere, der drømmer om, at deres negle er en afspejling af deres kunstneriske sjæl. Klistermærkearket består af 10 komplementære, charmerende billeder af roser, der vil gøre dig og din manicure unikke.

Roses vandnegleklistermærker vil helt sikkert blive elsket af alle kvinder, der vælger en unik, iøjnefaldende hybrid manicure. Klistermærker fås i en universel form og størrelse, som gør, at de kan tilpasses de fleste kvinders negleplade.

Roses water negle stickers er unikke dekorationer, der er kendetegnet ved ekstrem høj kvalitet. Klistermærkerne er usædvanligt solide, holdbare og rivefaste - de klæber perfekt til neglepladen, og efter påføring af topcoat og eventuelt filing af neglekanterne - er de næsten ikke synlige på neglene, hvilket sikrer behagelig brug.

Brug

Klip klistermærkemønsteret ud af arket med en saks.

Fugt klistermærket med vand for at glide det frit af arket.

Placer klistermærket på det aftørrede lag af hærdet hybridlak eller gel.

  Udjævn eventuelle ujævnheder og udjævn kanterne med en fil.

Afhængigt af størrelsen på mønsteret påføres et eller to lag topcoat.

Klistermærker er velegnede til brug med klassiske og hybride lakker og UV-geler.

5197