Mistero Milano stickers - Bow Rose gold

  1. Mistero Milano stickers - Bow Rose gold
5120
45,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kunne du tænke dig hurtigt og nemt at genoplive en klassiker, malet i ensfarvet styling? Drømmer du om præcise dekorationer og moderigtige former, men mangler du tid eller en dygtig hånd? Takket være negleklistermærker vil du på få øjeblikke skabe en effektiv manicure, hvor den endelige effekt kun er begrænset af din fantasi!

Negleklistermærker er designet til hurtige og enkle dekorationer, fordi deres anvendelse kun består i at klæbe det valgte mønster på neglepladen, der tidligere er malet med lak. Det eneste, du skal bruge for at påføre klistermærker, er en pincet eller et andet værktøj, der giver dig mulighed for at gribe dem komfortabelt.

STYLE 5 Mistero Milano negleklistermærker er et unikt bud på attraktive designs i den mest fashionable farve ROSE GOLD i de seneste sæsoner. Klistermærker er kendetegnet ved en række forskellige former og størrelser, blandt hvilke enhver kvinde helt sikkert vil finde noget for sig selv. STYLE 5 rosa guld-klistermærker er en løsning til moderne og igangværende kvinder, der elsker at udtrykke deres personlighed og humør gennem manicure. Klistermærkearket består for det meste af de mest moderigtige slogans, som du sikkert ofte bruger som hashtag på Instagram. Gyldne inskriptioner på neglene XOXO, mani, feel good eller dope vil give stylingen en helt fantastisk karakter.

Sømklistermærker i rosa guld vil helt sikkert blive elsket af alle kvinder, der vælger en unik, spændende og iøjnefaldende hybrid manicure. Alle motiver fås i standard, universelle størrelser, som gør, at de kan tilpasses de fleste kvinders negleplade.

Rose guld neglestickers er unikke dekorationer, der er kendetegnet ved ekstrem høj kvalitet. Klistermærkerne er usædvanligt solide, holdbare og modstandsdygtige over for rivning, og samtidig fleksible - de klæber perfekt til neglepladen, og efter påføring af toppen - er de minimalt mærkbare på neglene, takket være at de ikke fanger håret eller tøj, hvilket sikrer behagelig brug.

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug

1. Brug en pincet eller en trækutikula-pind til at fjerne klistermærket fra plastikarket.

2. Påfør klistermærket på den tørre overflade af den hærdede UV-lak* aftørret med et rensemiddel. Udglat forsigtigt eventuelle luftlommer.

3. Afhængigt af mønsteret påføres et eller to lag topcoat. En NO WIPE top anbefales**.

*klistermærker er velegnede til brug med klassiske lakker og UV-geler.

**ved brug af en klassisk dispersionstopcoat er det nødvendigt at påføre to lag.

5120