Spider Gel neon orange

  1. Kapacitet: 6g
  2. Tykkelse: Medium
  3. Opacitet: Uigennemsigtig
  4. Funktion: Dekoration
  5. Hærdetid: 15-90 sek LED / 120 sek UV
2325
90,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Helt lige, tynde linjer og geometriske former på et øjeblik? Vi har det! Med SPIDER gel vil du genfinde din kærlighed til NAIL ART! SPIDER dekorationsgel er et innovativt produkt, hvis langtidsholdbare konsistens giver dig mulighed for at skabe spektakulære, tynde og lige linjer og geometriske former på få sekunder!

SPIDER GEL NEON ORANGE ORANGE - ANVENDELSE

Teknikken til at arbejde med SPIDER gel er ekstremt enkel. Det kan påføres en farvet hybrid, gel eller akryl. En lille mængde af produktet tages på en sonde eller en dekorationsbørste og derefter trækkes det 'i luften' fra punkt A til punkt B med en fast og uafbrudt bevægelse, hvorved det valgte mønster skabes. I det sidste trin påføres en afsluttende topcoat og hele stylingen hærdes i en LED- eller UV-lampe.

SPIDER gel har fremragende pigmentering, hvilket sikrer perfekt dækning - selv de tyndeste linjer er klare og utroligt lige!

Uanset om du er en erfaren neglestylist eller nybegynder, vil du elske SPIDER gel for dens hurtighed og bekvemmelighed og for markant at accelerere dit daglige arbejde, hvilket ender med en fantastisk effekt!

SPIDER GEL NEON ORANGE ORANGE - TIL HVILKE STIL

SPIDER gel i en neon orange farve betyder ubegrænsede muligheder for at skabe et hit, fantastisk og levende manicure. Når du skaber fænomenale stiliseringer, vil du kun blive begrænset af din fantasi! Neon-orange geometriske former vil helt sikkert se fantastisk ud på dyb sort, men også på sarte pasteller og hele nøgenpaletten.

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug

Afhængigt af den valgte stylingmetode påføres SPIDER GEL på den hærdede gel eller hybridlak.

1. Tag en lille mængde SPDIER gel på en dekorationsbørste eller sonde.

2. Træk gelen fra punkt til punkt med en fast og uafbrudt bevægelse.

3. Hærd den færdige dekoration i UV-lampen 120 s / LED 30 - 60 s.

4. Fastgør dekorationen med QUICK TOP No Wipe topcoat (art. nr. 1098)

2325