Negle skabeloner 400pcs.

  1. Materiale: Klister papir
  2. Kapacitet: 400 stk.
7003
190,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Negleforlængelseskabeloner er et absolut must-have i salonen. Takket være dem kan du nemt og hurtigt uden brug af spidser lave sarte negleforlængelser samt avantgarde længder - op til 22 mm fra den frie kant (str. 7). Stencils er også perfekte som en redning for en revnet eller knækket negl samt styrkelse af naturlige negle med en svag og skør plade.

Vores skabeloner til extensions klæber perfekt til neglen - de skaller ikke af under arbejdet takket være brugen af ​​en meget stærk, men sart og ikke-allergifremkaldende klæber. Fremstillet af højkvalitets lamineret papir med høj elasticitet - de rives ikke i stykker eller bøjes - hvilket muliggør en perfekt pasform til neglepladen. Så du kan danne tunnelen så længe du vil uden frygt.

Skabelonerne har et hjælpegitter, der gør det nemt at lave forlængelser i både mandel- og firkantede former. De brede sider letter dannelsen af ​​neglen. Skabelonens æstetiske udseende og de behagelige pudderrosa farver vil glæde både stylistens og kundens øje.

Anbefales til enhver form for styling - du kan bruge dem med hybrid, gel og akryl.

Pakken indeholder 400 stencils i en praktisk rulle.

Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi.

7003