Remover DISSOLVERE 500ml

  1. Kapacitet: 500 ml
8805/500
130,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Selvom du foretrækker mekanisk fjernelse af hybrid manicure - med fil eller skær, er hybridfjerneren en af ​​de grundlæggende forberedelser for enhver stylist, der er nødvendig for at arbejde i enhver salon. Det giver dig mulighed for hurtigt at vaske hybrid manicure af ved at blødgøre den og fysisk fjerne den.

Remover DISSOLVERE opløser effektivt og samtidig skånsomt hybridlakker samt blødgør akrylmasse og spidser. Den blødgjorte og sikre kemiske formel giver mulighed for langvarig kontakt af neglepladen og negleskaftet med præparatet, hvilket begrænser problemer med allergiske reaktioner, hvorfor produktet er velegnet selv til personer med allergiske tendenser eller med synlige mekaniske skader på neglen plade og skaft.

DISSOLVERE remover forårsager ikke misfarvning af neglepladen og efterlader ikke en ubehagelig hvid rest. Takket være indholdet af lanolin med fugtgivende og beroligende egenskaber tørrer det ikke ud og ætser ikke den naturlige negleplade samt neglebåndene omkring neglen.

Remover DISSOLVERE kan også bruges som affedtningspræparat - det renser grundigt og matterer neglepladen og gør den klar til efterfølgende kosmetiske behandlinger. En unik egenskab ved Remover DISSOLVERE, der er højt værdsat af stylister såvel som af kunder, er dens usædvanligt aromatiske, behagelige lugt, der minder om saftige kirsebær. Effektiv, effektiv og så behagelig at bruge!

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug

Før proceduren med at fjerne hybridlak eller akryl, skal du beskytte negleskaftet med en lille mængde oliven. Hæld derefter removeren i et glasfad og dyp den stylede negl deri. Du kan også påføre den rigtige mængde remover på en vatrondel og vikle den rundt om neglen. Efter fem minutter fjerner du det resterende lag lak med en pind og nivellerer neglen med en polermaskine.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

8805/500