Acid-free Primer Nutriente 11ml

  1. Kapacitet: 11ml
  2. Funktion: Produkt til vedhæftning af naturneglen.

3614/11
75,00 kr.
Inkl. moms
Ikke på lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Den NUTRIENTE syrefri ernæringsprimer er et produkt med en innovativ og sikker formel, der kombinerer egenskaberne fra en primer og et beskyttende lag til neglepladen. Den indeholder gavnlige vitaminer E og B5 (panthenol), takket være hvilke primeren ikke kun sikrer maksimal vedhæftning, men også forhindrer frie radikaler og forhindrer vandtab fra pladen.

NUTRIENTE NEGLE NEGEPRIMER - TIL HVEM?

Primer NUTRIENTE, på trods af fremragende vedhæftning, påvirker ikke neglenes tilstand negativt, og takket være det minimale indhold af irriterende sure stoffer er den beregnet til personer med allergiske tendenser eller med synlige mekaniske skader på neglepladen og skaftet.

Den syrefrie NUTRIENTE primer skaber et klæbrigt lag på neglepladen, hvilket forårsager effekten af ​​"dobbeltklæbende tape", som sikrer maksimal vedhæftning af UV-produkter, minimerer dannelsen af ​​luftlommer, løft eller afslag. Primer er et universelt produkt, fordi det kan bruges til enhver metode (hybrid, gel, akryl).

Brug

Den NUTRIENTE syrefri primer skal påføres pletvis på den tidligere forberedte plade - matteret med en polerblok og affedtet med et rensemiddel. Efter fordampning efterlader primeren et klistret lag, som er helt naturligt. Husk at Primer ikke må komme på huden, da det kan resultere i irritation eller overdreven udtørring. Påfør det kun på den naturlige negleplade, og undgå forsigtigt neglebåndsområdet. Primer NUTRIENTE kræver ikke hærdning i en UV-lampe

3614/11