Nail art brush ombre

  1. Børstehår: Syntetisk
  2. Børstlængde: 13 mm

7119
115,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Negledekorationer er en effektiv måde at gøre en klassisk hybrid manicure mere attraktiv. Malede former er små, men ægte kunstværker, der ikke kun kræver en dygtig hånd og fantasi, men også specialiserede værktøjer. Med de rigtige pensler til dekorationer vil hver Stylist være i stand til at lave smukke dekorationer på negle - skræddersyet til hendes behov og færdigheder.

Ombre børste - udførelse

Ombre-børsten fra Ultra Modern-kollektionen er lavet af syntetiske børster af højeste kvalitet. Den er designet til at arbejde med hybridlakker, geler eller akrylmaling. Den passende længde og fleksibilitet af børstehårene gør den perfekt til ombre-arbejde. Perfekt til at male og blande farvede produkter. Ekstremt præcis og holdbar.

Mistero Milano ombre børsten er kendetegnet ved et smukt udseende og solidt håndværk. Både hætten og skaftet er lavet af metal i en moderigtig rosaguld farve. Børster vil være et vigtigt værktøj, men også en smuk tilføjelse til din stue.

Ombre børste - pleje og opbevaring

Den bedste måde at pleje børstehårene og holde deres form på er korrekt hygiejne og opbevaring. Hver gang efter brug af børsten, rengør børstehårene i en hybrid- eller geltop, og tør derefter det overskydende af med en støvfri vatpind. Brug altid den medfølgende hætte efter brug for at forhindre børsterne i at deformere.

Børstehårlængde 6 mm - 13 mm, bredde 5 mm. Penselængde 14 cm, børselængde med hætte 16 cm.

7119