Nail prep ANTISETTICO 11ml

  1. Kapacitet: 11ml
  2. Funktion: Neglepladeforberedelse
8621/11
50,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Neglefedtningsmiddel er et af de vigtigste præparater til manicure, som markant påvirker holdbarheden af ​​styling, både hybrid og gel eller akryl. Opgaven for TISETTICO affedtningspræparatet er, som navnet antyder, primært at affedte neglepladen og dens forberedelse til yderligere trin i stylingproceduren.

 TISETTICO negleaffedtningsmiddel er et klassisk, syrefrit middel, der affedter og tørrer den naturlige negleplade. Med en meget olieret plade giver det dig mulighed for at minimere risikoen for luftlommer eller løft af produktet i den valgte metode - hybrid, gel eller akryl - efter flere påføringer.

TISETTICO negleaffedtningsmiddel har en mild formel - den påvirker ikke deres tilstand negativt, den er velegnet til personer med allergiske tendenser eller med synlige mekaniske skader på neglepladen og skaftet.

 TISETTICO negleaffedtningsmiddel skal påføres tyndt på neglen, på en matteret og støvfri negleplade før påføring af primeren og hærdningspræparaterne, og vent derefter på dens fuldstændige fordampning.

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug

Påfør en lille mængde af præparatet på den sammenfiltrede og støvfrie negleplade, mens du venter på, at den tørrer helt.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

8621/11