PINK ELASTICO GEL - 15G

Tæthed: Høj

Selvnivellerende: Stor

Anvendelse: Til naturlige fliser

Funktion: Base/konstruktion

Kapacitet: 15 g

Hærdetid: 30-60 sek. LED / 120 sek. UV

9003/15
175,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Enfaset neglegel er en gel, der kan opbygge alle lag af neglen, fordi den har egenskaberne af alle tre typer trefasegeler. Enfasede geler anbefales især til begyndere neglestylister, men også avancerede neglestylister sætter pris på deres universelle - accelererende arbejde - anvendelse.

Produktets sammensætning

DI-HEMA-trimethylhexyldicarbamat, urethanacrylatoligomer, hydroxypropylmethacrylat, silicadimethiconilylat, triparylenglycoldiacrylat, methylbenzoylformiat, CI 77891, CI 77491, glas, silicadimethylsilylat, p-hydroxyanisoler

ELASTICO neglegel er en gel med en thixotropy effekt. Thixotropi eller den såkaldte "flydende hukommelse" sikrer en variabel konsistens af produktet. Det manifesterer sig i form af klumper i gelstrukturen, hvilket er et helt normalt fænomen. Takket være det, efter at arbejdet er startet, ændrer gelen sin konsistens til en tyndere, og efter endt arbejde tykner den igen. Takket være dette, efter at have påført en tyk gel på neglen og startet dens udvikling med en børste, ændrer den sin konsistens til tynd et øjeblik, hvilket letter modellering og formning af den. Efter afslutningen af negledannelsesprocessen bliver gelen igen tyk og forbliver på plads. Detaljerede laboratorieundersøgelser tillod at introducere thixotropi af gelen til et tidligere uopnåeligt niveau.

9003/15