MONDAY MOOD 7ml

Kapacitet: 7 ml
Opacitet: Uigennemsigtig
Hærdetid: 30-90 sek LED /120 sek UV
Effekt: Sten
Samling: Week on Point
1430/7
99,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Kollektionen af ​​WEEK ON POINT gellak med steneffekt er en enkel og hurtig måde at få et usædvanligt og originalt look på. Du behøver ikke længere at købe en separat topcoat med den ønskede effekt for at nyde stennegle på få øjeblikke. En smuk, afdæmpet palet med 5 jordfarver matcher perfekt den naturinspirerede effekt. Sats på en stilisering, som ingen vil gå ligegyldigt forbi. STENEFFEKT – SØM DU DRØMMER OM! Monday Mood stone effect hybrid polish er en neutral, ren hvid beriget med bittesmå, uregelmæssigt formede sorte partikler, der jævnt dækker neglepladen, hvilket sikrer et spektakulært look. STENEFFEKT NEGLE - ET TIDløst LOOK! Neglelakker med steneffekt er et fremragende forslag til kvinder, der elsker en pigeagtig og naturlig hybrid manicure, men som samtidig hader kedsomhed og vælger usædvanlige stiliseringer. De vil helt sikkert appellere til elskere af ferier uden for byen og efterårsaftener med en inspirerende bog. Steneffekt er et usædvanligt, men også tidløst forslag, der både fungerer i sommerstiliseringer og passer perfekt til varme, uldne sweatere. STENNEgle - EKSTRAORDINÆRE STYLE! Den hvide hybridlak med Monday Mood stone-effekten ser perfekt ud på hele stylingen såvel som som baggrund for at skabe sofistikerede dekorationer. Det vil også være perfekt som en interessant accent i hele stiliseringen. Du kan kombinere det med rene farve lakker samt med andre farver af steneffekt lakker. Farverne fra WEEK ON POINT-kollektionen matcher enhver teint og skønhedstype. Dækket med en mat top giver de en total WOW-effekt! Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug

1. Efter klargøring af pladen til hybrid manicure, affedt neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620)

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag FLEXI base coat (art. nr. 9496), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 15-90 s)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (dobbelt UV/LED 48W 60s)*, gentag operationen

5. Fastgør det hele med TOP QUICK topcoaten (art. nr. 1098), pas på at lukke sømmets frie kant, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s).

6. Konditioner sømskaftet med CHARMING QUEEN olie (varenr. 3600). * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt PERMANENTE UV lak fjernelse:

1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter fjerner du med en polermaskine resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

https://www.youtube.com/watch?v=X0f4DkRRNM4

1430/7