Fast Gel Pink 12 ml

  1. Kapacitet: 12ml
  2. Funktion: Base/konstruktion
  3. Anvendelse: Til naturlige fliser
  4. Kollektion: Fast Gel
2074/12
170,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en universel, behagelig neglegel, der vil fremskynde dit arbejde og vil have mange applikationer? En, der vil glæde en dygtig stylist, men også vil arbejde derhjemme? Bygningsgeler inkluderet i Fast Gel-linjen vil glæde alle, der forventer gelens holdbarhed med samtidig hastighed og komfort ved påføring og fjernelse af hybridstilisering.  

PINK GEL I EN HURTIG GEL PINK BØRSTE - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

Fast Gel Pink er et innovativt produkt med en selvnivellerende tekstur og lyserød farve, der blandes med enhver teint. Velegnet til camouflering af pladens mangler – maskerer misfarvning, skader og deformation af negle. Velegnet til bryllupsstiliseringer Babyboomer eller under lyse farver for at erobre deres dækning. Brugen af Fast Gel er meget bred fra korte forlængelser, hurtige restaureringer, korrektioner gennem overbygningen til styrkelse af den naturlige negleplade. For at gøre dette skal du bare dække dem med et tyndt lag gel. Det er også ideelt til ikke-savningsmetoden.  

PINK GEL I EN HURTIG GEL PINK BØRSTE - EGENSKABER

Gelen i Fast Gel Pink børsten er primært brugervenlighed. En flaske med en børste vil helt sikkert forkorte, lette og øge komforten i stylingprocessen. Soak-off-formlen giver dig igen mulighed for at fjerne stilisering ved at bløde i en neglefjerner, samtidig med at du opretholder ekstraordinær vedhæftning  - Made stiliseringer er utroligt holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader. Selvnivellerende konsistens er en yderligere fordel, der letter Fast Gel's arbejde. Yderligere brug af farve giver dig mulighed for hurtigt at anvende gelen selv på hvide negleskabeloner. Produktet har et dispersions-/hæmmende lag.

PINK GEL I EN HURTIG GEL PINK BØRSTE - HÆRDNING OG KAPACITET

Gelen i Fast Gel Clear børsten hærder i UV 120 s eller LED 30 - 90 s. Systemet kan bruges med en base rub, f.eks. FLEXI Base, som vil forlænge holdbarheden af styling. Du kan også bruge den ultrabindende, syrefri vitaminprimer NUTRIENTE.

Fast Gel Pink fås i kapacitet: 12ml

2074/12