Cleaner Glass-ON! 500 ml

  1. Kapacitet: 500 ml
  2. Lugt: Kiwi - mango
  3. Funktion: Fjerner sticky layer og efterlader negle glass klar
3631/500
150,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Mød Glass-ON! neglerenser med en eksotisk duft, som er kendetegnet ved en fremragende værdi for pengene!

Neglerens er et af must-have-produkterne i bagagerummet på enhver neglestylist, uanset type styling (hybrid, gel, akryl).

Renere glas-ON! er en væske beregnet til vask af dispersionslaget, dvs. et tyndt, klæbrigt lag dannet efter hærdning af gelprodukter i en UV- og UV LED-lampe.

Den unikke egenskab ved Glass-ON renseren! er dens exceptionelt aromatiske og ekstremt forfriskende duft af eksotisk mango og kiwi. Du og dine kunder vil helt sikkert elske det!

Renere glas-ON! fås i 100, 500, 1000 og 5000 ml.

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug

For at opnå en perfekt glat og tør overflade, efter hærdning af gelmassen eller hybridlakken i en UV-lampe, aftørres neglen med en støvfri vatpind fugtet med et rensemiddel.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

3631/500