Builder gel MILKY 15ml

Funktion: Byggeri

Massefylde: Medium

Selvnivellerende: Medium

Anvendelse: Til naturlige fliser

Kapacitet: 15 g

Hærdetid: 60-90 sek. LED / 120 sek. UV

2047/15
240,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en gel af høj kvalitet, som du kan stole på i enhver situation? Luksuslinjen, som navnet antyder, giver dig en garanti for arbejde med professionelle nye generationsprodukter, anbefalet af neglestylister. Deres mål er at sikre maksimal holdbarhed af neglestyling, uanset flisens tilstand. Du vil skabe smukke former, både salon og ekstravagante, og du vil bygge perfekte negle og glemme, hvad luftforurening er. Hastigheden og komforten ved at arbejde med geler fra luksuslinjen kan kun overraske dig positivt.

BYGNING, MÆLKEGEL MÆLKEAGTIG - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

Mælkeagtig byggemælkgel er en medium-tæt, mælkeagtig, selvnivellerende gel, der er kendetegnet ved et unikt træk ved "flydende hukommelse", dvs. den såkaldte thixotropi. Det manifesterer sig i form af klumper i gelstrukturen, hvilket er et helt normalt fænomen. Takket være det, efter at arbejdet er startet, ændrer gelen sin konsistens til en tyndere, og efter endt arbejde tykner den igen. Gel med thixotropi vil i høj grad lette dit arbejde, øge kontrollen over massen, hvilket får dig til at stoppe med at bekymre dig om oversvømmede skind. Selvnivellering af gelen reducerer antallet af børstebevægelser for at opnå en perfekt glat produktrude, hvilket igen reducerer tid og kræfter forbundet med savning. Gelen er også fantastisk til neglerekonstruktion. Gelens mælkeagtige nuance er ideel til en naturlig soute finish eller øger opaciteten af lyse farver. Du får en fantastisk, hurtig og naturlig stilisering ved kun at dække den med en top med en partikel.

BYGNING MÆLKEGEL - EGENSKABER

Takket være brugen af state-of-the-art løsninger inden for kosmetisk kemi og polyamid fiberindhold Produktet er både meget stabilt, men fungerer godt med en naturlig flise. Ideel til at styrke den naturlige plade samt en gel til (endda betydelige) negleforlængelser Det strammer godt og dekomprimeres ikke efter tid.

BYGNING, MÆLKEGEL MÆLKEAGTIG - HÆRDNING OG KAPACITET 

Opbygning af mælkegel Mælkekure i UV og LED 60-90s system. Systemet kræver brug af en base, den kan bruges med hybridbaser, f.eks. FLEXI Base, Expert Base.

Mælkeagtig bygningsmælkegel fås i kapaciteter: 15 og 50 g.

2047/15