Cover gel pink NATURALE

  1. Tæthed: Høj
  2. Selvnivellerende: Medium
  3. Anvendelse: Til naturlige fliser
  4. Funktion: Byg/dæk
  5. Kapacitet: 15 g
  6. Hærdetid: 15-90 sek. LED / 120 sek. UV
9133/15
240,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Cover gels er et absolut must-have for enhver neglestylist. Disse er neglegeler med universel anvendelse - de kan bruges til at bygge og nogle til at forlænge neglepladen, men frem for alt er de ideelle til at maskere eventuelle ufuldkommenheder på neglen. Takket være deres pigmentering letter de i høj grad arbejdet, især i franske eller babyboomer-stiliseringer. De er ideelle til begyndere, fordi du tydeligt kan se, om vi fordeler materialet jævnt, og hvor der er for meget eller for lidt af det (forskel i dækning).

BUILDING COVER GEL NATURALE - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

NATURALE masking cover gel er det højeste kvalitetsprodukt af den nye generation. Det er en neglegel med en tyk, ikke-nivellerende konsistens og farve, der perfekt afspejler neglebedet. Smuk, pink-beige skygge minder om farven på en naturlig negle. NATURALE neglegel er ideel til camouflering af neglepladens mangler – den maskerer perfekt enhver misfarvning eller skader og deformationer af neglene. Universal brug giver dig mulighed for at bruge NATURALE cover gel som en gel, der maskerer neglesengen, samt en byggegel til at arbejde på skabelonen. Gelen er utroligt klæbende, takket være hvilken stiliseringerne er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader – de revner ikke og forbliver uden luft.

BYGNINGSDÆKSEL GEL NATURALE - EGENSKABER

Takket være dens ikke-nivellerende egenskaber giver NATURALE gel dig fuld kontrol over styling. Det er ideelt til at placere lejet i en strukturel frence eller enhver anden styling, når vi har brug for absolut kontrol over produktet. NATURALE gel anbefales især til at skabe lang, ekstremt holdbare konstruktioner. Den strammer perfekt og holder den givne form, hvilket giver mulighed for hurtig og nem konstruktion af neglen med den perfekte C-kurve. Den syrefri formel i NATURALE gel betyder, at den kan bruges selv hos mennesker med følsom hud og med allergi. NATURALE neglegel har farvestabilisatorer og UV-filtre, der reducerer risikoen for gulfarvning, og det mikromolekylære pigment efterlader ikke striber.

BYGNINGSDÆKSEL GEL NATURALE - HÆRDNING OG KAPACITET

Hærder i UV 120s system og LED 15-90s.

NATURALE neglegel fås i kapaciteter: 15, 50 g.

9133/15