Beige MEDIO 15ml

  • Massefylde: Medium
  • Selvnivellerende: Stor
  • Anvendelse: Til naturlige fliser
  • Funktion: Byg/dæk
  • Kapacitet: 15 g
  • Hærdetid: 120 s. UV
9144/15
175,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Cover gels er et absolut must-have for enhver neglestylist. Disse er neglegeler med universel anvendelse - de kan bruges til at bygge og nogle til at forlænge neglepladen, men frem for alt er de ideelle til at maskere eventuelle ufuldkommenheder på neglen. Takket være deres pigmentering letter de i høj grad arbejdet, især i franske eller babyboomer-stiliseringer. De er ideelle til begyndere, fordi du tydeligt kan se, om vi fordeler materialet jævnt, og hvor der er for meget eller for lidt af det (forskel i dækning). 

MEDIO COVER GEL BUILDING - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

Cover MEDIO gel bygning er det højeste kvalitetsprodukt af den nye generation. Det er en neglegel med en medium tyk, budding konsistens og en kølig, beige farve - velegnet til folk, der forventer et naturligt udseende af deres negle. Perfekt til camouflering af bestyrelsens mangler - Det maskerer perfekt enhver misfarvning eller skader og deformationer af negle. Det er også særligt godt til franske eller babyboomer stiliseringer og som base for lyse og pastelfarver. Universel brug giver dig mulighed for at bruge MEDIO cover gel som en gel, der maskerer neglelejet, samt en byggegel til at arbejde på skabelonen. MEDIO gel har farvestabilisatorer og UV-filtre, der reducerer risikoen for gulfarvning, og det mikromolekylære pigment efterlader ikke striber.

MEDIO COVER GEL BYGNING EGENSKABER

Selvnivellerende egenskaber giver mulighed for perfekt kontrol af gelen og medium tyk konsistens takket være pladens lette arbejde og modellering. Det strammer perfekt og holder den givne form, hvilket giver mulighed for hurtig og nem konstruktion af neglen med den perfekte kurve C. Gelen er utroligt klæbende, Takket være dette er stiliseringerne ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader – de revner ikke og forbliver uden luft. Den syrefri formel af MEDIO gel betyder, at den kan bruges selv hos mennesker med følsom hud og tilbøjelige til allergi.

MEDIO COVER GEL BUILDING - HÆRDNING OG KAPACITET

MEDIO neglegel fåes i kapaciteter: 15, 50 g.

Det hærder i UV 120s. og LED 30-60s.

9144/15