CHIARO

  • Massefylde: Medium
  • Selvnivellerende: Stor
  • Anvendelse: Til naturlige fliser
  • Funktion: Byg/dæk
  • Kapacitet: 15 g
  • Hærdetid: 15-90 sek. LED / 120 sek. UV
9142/15
175,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Cover gels er et absolut must-have for enhver neglestylist. Disse er neglegeler med universel anvendelse - de kan bruges til at bygge og nogle til at forlænge neglepladen, men frem for alt er de ideelle til at maskere eventuelle ufuldkommenheder på neglen.  Takket være deres pigmentering letter de i høj grad arbejdet, især i franske eller babyboomer-stiliseringer.  De er ideelle til begyndere, fordi du tydeligt kan se, om vi fordeler materialet jævnt, og hvor der er for meget eller for lidt af det (forskel i dækning).

BUILDING COVER GEL CHIARO - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

CHIARO dækgelbyggegelen er det højeste kvalitetsprodukt i den nye generation. Det er en neglegel med en medium tyk, budding konsistens og en delikat lyserød farve, der blander sig med enhver teint. Det er perfekt til at camouflere neglepladens mangler - det maskerer perfekt enhver misfarvning eller skader og deformationer af negle. Giver negle en smuk naturlig farve. Det er også særligt velegnet til babyboomer styling og som base for lyse og pastelfarver. Universal brug giver dig mulighed for at bruge CHIARO cover gel som en gel, der maskerer neglesengen, samt en byggegel til at arbejde på skabelonen.

BYGNING CHIARO COVER GEL - EGENSKABER

Selvnivellerende egenskaber giver mulighed for perfekt kontrol af gelen og medium tyk konsistens takket være pladens lette arbejde og modellering. Det strammer perfekt og holder den givne form, hvilket giver mulighed for hurtig og nem konstruktion af neglen med den perfekte C-kurve. CHIARO gel har farvestabilisatorer og UV-filtre, der reducerer risikoen for gulfarvning, og det mikromolekylære pigment efterlader ikke striber. Gelen er utroligt klæbende, takket være hvilken stiliseringerne er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader – de revner ikke, smuldrer ikke og forbliver uden luft. Den syrefri formel af CHIARO gel gør den velegnet til personer med følsom hud og allergi tendenser. Gelen hærder i UV- og dual led-systemer.

BYGNING CHIARO COVER GEL - HÆRDNING OG KAPACITET

CHIARO neglegel fåes i Størrelserne: 15, 50 g.

Hærder i UV 120s system og LED 15-90s.

9142/15