PARTY TOP NO WIPE SILVER. 7ml

Kapacitet: 7 ml
Funktion: Top
Effekt: Glitter
Opacitet: Gennemsigtig
Hærdetid: 30-90 sek LED /120 sek UV
1420/7
125,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en hybrid top, der vil få din stilisering til at skille sig ud og charmere med en vanvittig glød? Prøv PARTY TOP NO WIPE SILVER. Det er et fremragende produkt, der giver en 2-i-1 effekt - det beskytter stylingen, giver den holdbarhed og giver en fantastisk smuk finish. HYBRID TOP MED PARTIER FESTTOP INGEN WIPE SØLV - FARVE OG ANVENDELSE PARTY TOP NO WIPE SILVER hybridtoppen er en topcoat med uregelmæssige, skinnende sølvflager. En top med partikler vil give hver styling en iriserende effekt og en meget holdbar finish. Det giver mulighed for ekspresarbejde, fordi du ikke længere skal spilde tid på yderligere drysning og gnidning af flager, pollen og andre skinnende effekter. Bare dæk din styling med et tyndt lag af toppen og nyd en hurtig, enkel og iøjnefaldende dekoration! PARTY TOP NO WIPE SILVER toppen med sølvpletter er en universel stylingmetode. Den vil være perfekt både på en naturlig base og lyse, pigeagtige farver samt på sorte negle - en smule glitter vil give dem stil og elegance. HYBRID TOP MED PARTER FESTTOP INGEN WIPE SØLV - EGENSKABER PARTY TOP NO WIPE SILVER hybridtoppen med partikler er et NO WIPE-produkt, uden et dispersionslag, kræver ikke skylning, takket være det er påføringen ekstremt enkel og hurtig. Top med partikler har en mellemtyk konsistens, der giver mulighed for behagelig påføring, uden risiko for at oversvømme neglebåndene. Toppen giver intens glans og effektiv stylingbeskyttelse mod mekanisk skade. Toppen påvirker ikke farven på hybridlakken på nogen måde, den gnider ikke af, og dens partikler klæber jævnt til neglens overflade og afhugger ikke dens overflade. PARTY TOP NO WIPE SILVER toppen med sølvpartikler vil sikre styling holdbarhed i op til 3 uger, og dens iriserende partikler vil fange dig med deres unikke karakter.

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.
Brug 1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),
2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)
3. Påfør et lag EXPERT BASE (art. nr. 1096), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*
4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen.
5. Fastgør det hele med PARTY TOP topcoat, pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 60 - 90 s)**. * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt **For at toplakken skal bevare sin spektakulære glans i lang tid, anbefaler vi at forlænge hærdetiden til 90 s (uanset lampens effekt). Kundernes mening
1420/7