Silver Sky opalescent base 7m

1456/7
125,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Obsession Silver Sky base til hybrid lakker, i en naturlig nuance, er et unikt produkt, der kombinerer funktionen af ​​en base og en farve lak, med en smuk, iriserende partikel, der imiterer afskårne fragmenter af folie. Takket være den unikke formel, mellemtykke konsistens og passende pigmentering bliver basen dit nye salonhit. DÆKSELBASIS MED OBESSION SØLVHimmel - FARVE OG FORMÅL Obsession Silver Sky-dækslet er en semi-transparent, mælkeagtig farve med en iriserende, flerfarvet plet. En partikel indlejret i basen giver dig mulighed for at kombinere så mange som 3 produkter i én pakke - base, farverig hybridlak og skinnende pollen. Effekten du får vil være naturlig, ekstraordinær og blændende på samme tid, og du vil spare en masse tid på ikke at skulle påføre tre forskellige produkter hver for sig. Basen med en smule Obsession Silver Sky vil være det perfekte valg for fans af multidimensionel glans på negle, der konstant er på farten. DÆK BASIS MED ET STUK AF OBESSION SILVER SKY - EGENSKABER Dækbunden med partikler er ekstrem hurtig og nem at påføre. Den giver en dækning på omkring 60-70%, så den maskerer perfekt alle misfarvninger og ufuldkommenheder på neglepladen. Den har en mellemtyk, selvnivellerende konsistens, som er ansvarlig for behageligt og ekspressivt arbejde, samtidig med at risikoen for at oversvømme neglebåndene minimeres. Coverbasen garanterer en super holdbar styling, uden chips og luftlommer, som du kan nyde i op til 3 uger, og de iriserende partikler vil give elegance til hver styling. Basen er et soak-off produkt - det kan fjernes med en remover.
Sats på en sikker og holdbar hybrid manicure i de mest trendy farver! Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi. Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milanos produkter er beregnet til brug
af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

Brug Anvendelse:

1. Efter at have klargjort pladen til hybrid manicure, affedtes neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620),

2. Afhængig af flisens type og tilstand påføres Primer DELICATO (art. nr. 8601),

3. Påfør et lag Base under hybridlakken, og hærd derefter i lampen (30 - 60 s LED / 120 s UV)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (30 - 60 s LED / 120 s UV)*, gentag operationen.

5. Fastgør det hele med en topcoat til hybridlakker, sørg for at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (60 - 90 s LED / 120 s UV)**. * den nøjagtige hærdningstid for UV-produkter afhænger af lampens type og effekt **For at toplakken skal bevare sin spektakulære glans i lang tid, anbefaler vi at forlænge hærdetiden til 90 s (uanset lampens effekt). PERMANENTE UV lak fjernelse:

1. Brug BASIC 100/180-filen til at mat overfladen af ​​topcoaten.

2. Pak neglene ind med en vatrondel vædet i Remover DISSOLVERE (varenr. 8805) og fastgør med en passende folie.

3. Efter 5 - 8 minutter fjerner du med en polermaskine resterne af den blødgjorte lak og base fra overfladen af ​​neglene.

ADVARSEL: Dette produkt er kun til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

1456/7