POLYMER GEL NATURAL COVER BEIGE - PINK 15ml

2041/15
220,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

AKRYLGEL SYSTEM POLYMER GEL

SYSTEM POLYMER GEL Mistero Milano er en innovativ og perfektioneret kombination af fordelene ved gel og akryl, som bringer mulighedernes kraft med sig! Den unikke formel af akrylgel gør den til en ideel partner til det daglige salonarbejde. Akrylgelprodukter, der er inkluderet i POLYMER GEL-systemet, er også et fremragende træningssortiment, som som intet andet hidtil giver dig mulighed for nemt og hurtigt at mestre teknikken med negleforlængelser.

AKRYLGEL BEIGE-PINK NATURLIG FARVE OG ANVENDELSE

NATURAL er et cover med en naturlig pink-beige nuance, der matcher alt og alt (dækningsniveau 90%). Ideel til salonforlængelser samt til hærdning, udjævning af ujævnheder og tilføjelse af volumen til naturlige negle. Det fungerer som en uafhængig farve eller i fransk og babyboomer stilisering. Akrylgel er blødt savet, og dets tunge støv falder hurtigt uden at flyde i luften. 

AKRYLGEL BEIGE-PINK NATURAL - FORDELE:

• 100% KONTROL OVER MASSEN - akrylgelmasse størkner ikke og flyder ikke, tiden er ikke længere din fjende!

• KOMFORT - akrylgel er helt lugtfri, og væsken, der anvendes i proceduren, har en let alkoholisk lugt, du kan trække vejret fuldt ud!

• ERGONOMI - produktet er let savet, kræver ikke tryk fra filen - hvilket resulterer i en sund struktur og din Håndled!

• CUSTOMER CONVENIENCE - produktet bager ikke i lampen og "slides let" - gør dig klar til smilende ansigter hos kunder og garanteret afkast!

• EN SKAT I HÆNDERNE PÅ EN PERFEKTIONIST - kontrollen fra akrylgelmassen giver dig mulighed for at forfine den forlængede negle til perfektion, der ikke udvider sig!

Brugsanvisning

Påfør produktet på neglepladen beskyttet med en passende base. Dyp børsten i væsken, dræn og form neglens form. Hærdning i UV-lampe 36W 180 s eller LED-lampe 60 s.

Produktets sammensætning

Methylmethacrylatkrydspolymer, Bis-HEMA-polyneopentyl, glycoladipat/IPDI-copolymer, acrylatcopolymer, isobornylacrylat, silica, trimethylbenzoyl, diphenylphosphinoxid, dimethicon+/-: CI 77891, CI 19140, CI 15850, CI 77266, CI 77492

2041/15