Transfer foil - rainbow

  1. Transfer foil - rainbow
5115
25,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Sæsonens hotteste trend - metallisk, stilfuld, BIŻU på negle! Transferfolie giver mulighed for at lave smykkedekorationer på hele neglepladen eller udvalgte elementer.

 

Den metalliske transferfolie ser imponerende ud og passer godt til farverige hybridlakker og geler. Det giver utallige muligheder for at lave smukke, kreative og unikke stiliseringer. Du kan påføre den både på en farverig hybridlak, betræk eller mælkebund eller bruge den som en kunstnerisk prik over og i en stilisering med malede mønstre.

 

Mange foliefarver giver dig mulighed for at matche farven på dekorationen perfekt til stylingen. Solens stråler, der falder på den, vil perfekt reflektere lyset og tiltrække øjet. Hurtigheden og lette påføringen af ​​transferfolier vil gøre dem til en af ​​de foretrukne dekorationsmetoder.

 

Kombinationen af ​​en unik gel designet til transferfolie med en transferfolie er den eneste løsning på markedet. Brug af en speciel klæber til transferfolier vil give dig 100 % kontrol over, hvor folien vil reflektere og garantere dens refleksion på hele neglepladen. Folierne vil give dig mulighed for at opfylde din klients enhver fantasi.

 

Produktmål: 100 cm x 2,5 cm

Brug

1. Efter klargøring af pladen til hybrid manicure, affedt neglene med Nail prep STANDARD (art. nr. 8620)

2. Afhængig af neglepladens type og tilstand påføres Primer DELICATO (varenr. 8601) eller Primer STANDARD (varenr. 8600)

3. Påfør et lag FLEXI base coat (art. nr. 9496), og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 15-90 s)*

4. Påfør et lag farvet hybridlak, hærd i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s)*, gentag operationen

5. Påfør STICKY GEL (art. nr. 3612/6) på hele pladens overflade eller selektivt på det sted, hvor du vil præge transferfolien. Hærdning i lampen (UV 120 s, LED 30 - 60 s).

6. Reflekter folien. Hvis du overfører folien over hele neglepladens overflade, så husk at bruge en fil eller polermaskine til at mattere neglens frie kant.

7. Fastgør det hele med QUICK TOP No Wipe topcoat, pas på at lukke den frie kant af neglen, og hærd derefter i lampen (UV 120 s, LED 30 - 90 s).

5115