White gel PERFETTO 15ml

  1. Tykkelse: Lav
  2. Selvnivellerende: Medium
  3. Funktion: Dekoration/fransk
  4. Kapacitet: 15g
  5. Hærdetid: 15-90 sek LED / 120 sek UV

9118/15
240,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Hvid neglegel er et essentielt produkt i enhver salon. Hvide geler giver dig mulighed for at skabe perfekt hvide spidser og en hvid spids i en af ​​de mest populære salonstyling, dvs. fransk manicure. Du behøver ikke længere spekulere på, hvordan man laver en hvid fransk spids!

 

PERFETTO HVID GEL - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

PERFETTO hvid neglegel er det højeste kvalitetsprodukt af den nye generation. Det er en neglegel med en tynd konsistens og en snehvid farve. Takket være den revolutionerende HP (HIGHLY PIGMENTEN) formel, som er innovativ på det polske marked, udmærker gelen sig ved sin ekstreme pigmentering. Takket være det skinner spidsen af ​​neglen efter blot et, endda meget tyndt lag, med en smuk hvid nuance - der er ingen grund til at påføre endnu et lag. Hvid PERFETTO neglegelé er derfor den perfekte løsning for alle elskere af intenst hvide franske spidser. Gelen er også ideel til at skabe alle slags ornamenter, (selv ekstremt) tynde linjer samt til arbejde i ombre, one stroke og zhostovo teknik.

PERFETTO hvid negle gel sikrer nemt og hurtigt arbejde, uden risiko for striber. Den har farvestabilisatorer og UV-filtre. Takket være den kan du nemt skabe en snehvid, skarp smilelinje, der holder i mange uger uden misfarvning og gulningseffekt. Gelen er utrolig klæbende, takket være hvilken stiliseringerne er ekstremt holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader - de revner ikke og holder uden luftlommer.

Den syrefrie formel i PERFETTO-gelen gør den velegnet selv til personer med følsom hud og dem, der er udsat for allergi. PERFETTO gel påføres den byggede negl før polering.

 

HVID GEL PERFETTO - HÆRDNING OG KAPACITET

Den store fordel ved PERFETTO gelen er den lethed, hvormed den kan hærdes i lampen - uden at den strammer og krymper. Hærder i UV 120s og LED 15-90s.

Hvid PERFETTO neglegel fås i kapaciteten: 15 g.

Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi.

Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug.

Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet.

9118/15