Builder gel cover pink TIXOLOGIC 15 g

  1. Kapacitet: 15 g
  2. Funktion: opbygning
  3. Tæthed: Høj
  4. Selvnivellerende: Stor
  5. Anvendelse: Til naturlige negle
2077/15
210,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en neglegel, der giver dig mulighed for at træne den perfekte form uden at bekymre dig om oversvømmede neglebånd? Vi har et konkret svar. Bygningsgeler inkluderet i TIXologic -linjen vil glæde stylister, der stræber efter perfektion, værdsætter komfort og lethed i arbejdet og elsker gelens farverige finish.

BYGNING, PINK TIXOLOGIC PINK GEL - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

Bygning, dækning neglegel TIXOLOGIC COVER PINK er et innovativt produkt med en tyk konsistens, selvnivellerende egenskaber og lyserød farve - dækning i niveauet 70-80%. Perfekt til camouflering af mangler plader - maskerer alle misfarvninger, skader og deformationer af negle. Erobrer perfekt lyse og neonfarver. Det blev primært skabt til høj komfort i arbejdet i udførelsen af salonstiliseringer.  

BYGNING PINK TIXOLOGIC PINK GEL - EGENSKABER

el TIXOLOGIC COVER PINK giver stor kontrol over vægten og muliggør på trods af de selvnivellerende funktioner en meget behagelig anvendelse. Dette skyldes de høje thixotropiske egenskaber, gelen bliver sjældnere, når man arbejder med en børste. Det giver dig mulighed for at bygge 5 negle på én gang uden at bekymre dig om oversvømmede neglebånd. Det er kendetegnet ved høj viskositet.  Det er grippy, og stiliseringerne lavet med det er holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader, må ikke knække og forblive uden luft.

OPBYGNING AF PINK TIXOLOGIC PINK GEL - HÆRDNING OG KAPACITET

TIXOLOGISK COVER PINK gelhærder i UV 60 - 90 s og LED 120'ere. Systemet kan bruges med baser, f.eks. FLEXI Base, Expert Base samt direkte med den ultrabindende, syrefri vitaminprimer NUTRIENTE

2077/15