Builder gel clear peach TIXOLOGIC 15 g

Kapacitet: 15 g

Funktion: opbygning

Tæthed: Høj

Selvnivellerende: Stor

Anvendelse: Til naturlige negle

2076/15
210,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Leder du efter en neglegel, der giver dig mulighed for at træne den perfekte form uden at bekymre dig om oversvømmede neglebånd? Vi har et konkret svar. Bygningsgeler inkluderet i TIXologic -linjen vil glæde stylister, der stræber efter perfektion, værdsætter komfort og lethed i arbejdet og elsker gelens farverige finish.

OPBYGNING AF FERSKENGEL TIXOLOGISK FERSKEN - KONSISTENS, FARVE OG ANVENDELSE

TIXOLOGIC CLEAR PEACH building nail gel er et innovativt produkt med en tyk konsistens, selvnivellerende egenskaber og ferskenfarve – dækning i niveauet 30% Den sarte farve vil lette arbejdet og give stylingen en charmerende finish. Det blev primært skabt til høj komfort i arbejdet i udførelsen af salonstiliseringer.

BYGNING FERSKEN TIXOLOGISK FERSKEN GEL - EGENSKABER

TIXOLOGIC CLEAR PEACH gel giver stor kontrol over massen og muliggør på trods af de selvnivellerende funktioner meget behagelig påføring. Dette skyldes de høje thixotropiske egenskaber, gelen bliver sjældnere, når man arbejder med en børste. Det giver dig mulighed for at bygge 5 negle på én gang uden at bekymre dig om oversvømmede neglebånd. 

Det er kendetegnet ved høj viskositet. Det er grippy, og stiliseringerne lavet med det er holdbare og modstandsdygtige over for mekaniske skader, må ikke knække og forblive uden luft.

OPBYGNING AF FERSKEN TIXOLOGISK FERSKENGEL - HÆRDNING OG KAPACITET

TIXOLOGIC CLEAR PEACH gel hærder i UV 60 - 90 s. og LED 120s. Systemet kan bruges med baser, f.eks. FLEXI Base, Expert Base samt direkte med den ultrabindende, syrefri vitaminprimer NUTRIENTE.

Fersken neglegel TIXOLOGIC CLEAR PEACH fås i kapaciteter: 15, 50 g.

Sikkerheden af Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemikalier.

Oplysningerne i databladet er nøjagtige og korrekte. Fabrikanten er dog ikke ansvarlig for opbevaring, opbevaring, transport og brug af produktet i strid med dets tilsigtede anvendelse. Mistero Milano produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig ret til at ændre produktspecifikationen. Produktnuancer kan variere afhængigt af produktionsbatchen.

2076/15