Mistero Milano Akryl

Mistero Milano Akryl Pulver

Aktive filtre

 • 156,25 kr.

  HVID POLYMER FANTASTICO...

  Hurtigt polymerisationstidspulver (hurtigtørrende) med en intens hvid farve. Akrylmasse med en ekstremt glat og silkeagtig overflade

 • 156,25 kr.

  Cover polymer pink STANDARD...

  Pulver med medium polymerisationstid (medium tørring), 90% farvet med en delikat lyserød farve. På grund af den naturlige og dæmpede farve af kold pink er den ideel til brug i Pink & White teknikken. Ekstremt plastisk, det skaber en ensartet, misfarvningsfri masse. Det har UV-filtre.

 • 156,25 kr.

  POLYMER COVER BEIGE...

  Pulver med medium polymerisationstid (medium tørring), 90% farvet med en delikat beige farve. På grund af den naturlige og dæmpede farve af varm beige er den ideel til brug i Pink & White-teknikken. Ekstremt plastisk, det skaber en ensartet, misfarvningsfri masse. Det har UV-filtre.

  Brugsanvisning

  For at opnå akrylmasse skal pulveret kombineres med DELICATO Monomer eller FORTE Monomer.  

  ADVARSEL: Undgå kontakt med huden. Produktet er kun beregnet til professionel brug. Opbevares utilgængeligt for børn.

 • 156,25 kr.

  POLYMER PINK STANDARD -...

  Pulver med lang polymerisationstid (langsom tørring) og selvnivellerende egenskaber. Dens gennemsigtige farve med en naturlig lyserød farvetone forbedrer neglepladens udseende betydeligt, hvilket giver den en naturlig farve.

 • 156,25 kr.

  ESPERTO TRANSPARENT POLYMER...

  Pulver med hurtig polymerisationstid (hurtigtørrende), perfekt gennemsigtig. Akrylmasse med en ekstremt glat og silkeagtig overflade, som med den rigtige arbejdsteknik gør det muligt at minimere den tid, der bruges til behandling med en fil. 

  Det revolutionerende C&C-system minimerer risikoen for at løfte produktet, og den øgede modstandsdygtighed over for mekaniske skader og høj fleksibilitet i massen garanterer høj komfort for kunderne. Den innovative struktur af polymeren giver mulighed for tidligere ukendt produktkontrol under styling.