Pigment PASTE rød

Kapacitet: 3ml

Massefylde: Medium

Effekt: Ren farve

Parring: Uigennemsigtig

Anledning: Dekoration

2317
100,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Gel neglepigmenter er produkter, der er skabt til ægte neglekunstelskere og krævende stylister, der værdsætter produkter af højeste kvalitet og kreative løsninger - forventer spektakulære resultater.

RØD PIGMENTPASTA - EGENSKABER

Rødt neglepigment Pigment PASTA er et innovativt produkt med en behagelig gelpastakonsistens, formuleret på basis af rent pigment. PASTA pigment intensiverer straks farvemætningen af gelprodukter og hybridlakker. Det blev formuleret på basis af rent pigment, takket være, at selv dets mikroskopiske mængde giver dig mulighed for at ændre UV-produktets eksisterende farve eller dramatisk øge dækningen.

RØD PIGMENTPASTA - ANSØGNING

Egenskaberne af neglepigmenter gør dem til en ideel partner til alle slags dekorationer og ornamenter. De skaber ubegrænsede farvemuligheder - blanding og blanding af nuancer. De er en ideel partner til dekorationer som zhostovo eller ombre. Takket være dem kan du nemt udføre alle former for skygge eller meget tynd, uigennemsigtige linjer. Du kan også kombinere pigmentet med en klar byggegel, og ved at blande to forskellige pigmenter får du mange nuancer af en given grundfarve.

Pigmenter tørrer ikke ud i kombination med andre gelprodukter, de er heller ikke lyshærdelige – de kræver ikke hærdning i en UV-lampe.

2317