Gel PASTA gul 6ml

  1. Kapacitet: 6ml
  2. Effekt: Ren farve
  3. Parring: Full cover
  4. Anledning: Dekoration
  5. Hærdetid: 15-90 sek. LED / 120 sek. UV
2301
100,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Neglelak er produkter til neglekunstelskere og alle stylister, der ikke kan lide kedsomhed og fokuserer på kreative løsninger. Gelpastaer giver dig mulighed for at skabe unikke dekorationer på dine hænder, hvor den endelige effekt kun er begrænset af din fantasi.

GUL GELPASTA - KONSISTENS OG ANVENDELSE

Gul pasta til dekorationer Gel PASTA er en ideel, tyk gel med høj pigmentering og elastisk konsistens, hvilket giver en række muligheder for at bruge den i ornamentik. Neglelak er perfekt til at skabe kunstneriske og flerdimensionelle former for stilisering, m.in ornamenter, blomster, trøjer osv. Plaststrukturen giver dig mulighed for at skabe konvekse, strukturelle mønstre, og den perfekte lysformel gør det perfekt spredt på neglepladen, takket være, at det er muligt at skabe stylingmønstre.

GUL GELPASTA - EGENSKABER

Hvis du vil have en anden nuance af pasta til dekorationer, skal du bare tilføje en lille smule til den pigment PASTA i den valgte farve og bland grundigt. Takket være dette får du ubegrænsede farvemuligheder at bruge, når du opretter 3D-dekorationer.

Når du arbejder med Gel PASTA gelpasta, anbefaler vi at bruge børster til geldekorationer no1. Dekorationer er lavet på en hærdet negle, beskyttet med en top. Udsmykningen selv kræver ikke en top, takket være, at det skabte mønster vil have en karakteristisk tekstur.

Sikkerheden af Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemikalier.

Oplysningerne i databladet er nøjagtige og korrekte. Fabrikanten er dog ikke ansvarlig for opbevaring, opbevaring, transport og brug af produktet i strid med dets tilsigtede anvendelse. Mistero Milano produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister.

Producenten forbeholder sig ret til at ændre produktspecifikationen. Produktnuancer kan variere afhængigt af produktionsbatchen.

2301