Nail system of sweden tipper

Aktive filtre

 • 212,10 kr.

  Mandelformet tipper til...

  Mandelformet tipper til Nail art og udstillinger  Tips til alle typer neglekunst    

  Perfekt at bruge til alle mærker af silikonehænder, spidserne passer til alle! Brug som display negle, eller når du vil øve dig i fede designs.

  500 sks i str 1-10

 • 212,10 kr.

  Dyb c-kurve C-kurve...

  Dyb c-kurve  C-kurve klar. fremragende som konkurrencetips.  

  Spidser med en dyb smuk c-kurve. Let tilspidset i form af sidelinjen. Ingen stopkant. Tynd, letfilet ABS-plast fra første presning.

  Fantastisk at arbejde med. Pakket i æske med 500 spidser i størrelse 1-10

 • 212,10 kr.

  Stiletto Clear - salon tip...

  Stiletto Clear - salon tip  Stilet Clear    

  En stiletspids, der fungerer i salonen. Lidt kortere længde, som alle kunder kan have. Lige sidekant, med en lidt blødere spids. Ingen stopkant. Tynd, letfilet ABS-plast fra første presning.  Æske med 500 spidser i 10 forskellige størrelser 1-10

 • 212,10 kr.

  Naturtips til neglekunst

  Naturtips til neglekunst  Tips til alle typer neglekunst  

  Tip med en stor monteringsflade, som du kan bruge til alle former for Nail Art og vise dine ideer og mønstre frem i salonen. Du kan nemt vedhæfte dem til en hvilken som helst af de Nail Art displays, som du kan finde HER.  Du kan også bruge disse til din træningshånd Angelina eller Nicole. Brug gerne en dråbe harpiks/polybond i kanten af ​​den frie kant (stresslinje). For at fjerne spidsen skal du droppe en dråbe Soothing Soak/acetone under neglen og efter et par minutter fjerne spidsen. Bemærk! Dekorationen på spidsen kan være blevet påvirket på grund af opløsningen.  500 stk i en pose med 10 forskellige størrelser.

 • 212,10 kr.

  Klare tips til Nail Art

  Klare tips til Nail Art  Tips til alle typer neglekunst    Tip med en stor monteringsflade, som du kan bruge til alle former for Nail Art og vise dine ideer og mønstre frem i salonen. Du kan nemt vedhæfte dem til en hvilken som helst af de Nail Art displays, som du kan finde HER.  Du kan også bruge disse til din træningshånd Angelina eller Nicole. Brug gerne en dråbe harpiks/polybond i kanten af ​​den frie kant (stresslinje). For at fjerne spidsen skal du droppe en dråbe Soothing Soak/acetone under neglen og efter et par minutter fjerne spidsen. Bemærk! Dekorationen på spidsen kan være blevet påvirket på grund af opløsningen.  500 stk i en pose med 10 forskellige størrelser.

 • 65,26 kr.

  Edge tips clear

  Kortere Edge tips klare

  Kantspidser i en lidt kortere salonlængde. Pakket i æske med 100 spidser i størrelse 1-1