Gel PASTELLO LATTEO BEIGE milky beige 6ml

  1. Kapacitet: 6ml
  2. Effekt: Ren farve
9267
87,50 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Farverige neglegeler giver dig mulighed for at skabe smukke og ekstremt holdbare stiliseringer, der er modstandsdygtige over for mekaniske skader. De giver dig mulighed for at opnå en stærk, visuelt fortykket negl med et attraktivt og elegant udseende, takket være, at de især anbefales til styling på svage og stærke negle, Takket være neglegeleen kan du desuden nemt oprette en manicure med elementer af dekorationer - f.eks. ornamenter og i ombre eller onestroke. Farverige neglegeler vil gøre enhver stilisering unik og iøjnefaldende.

Grå neglegel PASTELLO LATTEO BEGE mælkebeige fra MULTICOLORE kollektionen er en farve, der vil fortrylle dine kunder. Den præcist valgte pigmentværdi garanterer en holdbar og intens farve uden risiko for misfarvning, og den innovative formel giver dig mulighed for helt at dække neglen med kun et lag gel. Den tynde konsistens af MULTICOLORE neglegel giver mulighed for praktisk og hurtig påføring og evnen til at kombinere med andre farver  Takket være det kan du male dine negle lige så let som at bruge traditionel lak, det vil også være nyttigt, når du opretter smarte dekorationer.

MULTICOLORE farvet gel er kendetegnet ved en selvnivellerende konsistens, høj elasticitet og vedhæftning og intet dispersionslag. Gelen giver dig mulighed for hurtigt at skjule flisens ufuldkommenheder, dens uregelmæssige form, mulig misfarvning eller skade. En yderligere fordel ved gelen er muligheden for at style negle med en forlængelse på spidsen eller skabelon. Farvede MULTICOLORE geler giver også mulighed for præcis skygge af neglens baggrund. Brugen af farvestabilisatorer betyder, at selv efter lang tid uden brug af gelen bevarer den sin ensartede farve og kræver ikke forudgående blanding. Som følge heraf er risikoen for beluftning blevet reduceret betydeligt. Farverig neglegel vil fungere i hænderne på både erfarne og nybegyndere neglestylister. Den fås i en ergonomisk krukke med en praktisk kapacitet på 6 ml. Det hærder i både LED- og UV-lamper.

Sikkerheden af Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemikalier.

Oplysningerne i databladet er nøjagtige og korrekte. Fabrikanten er dog ikke ansvarlig for opbevaring, opbevaring, transport og brug af produktet i strid med dets tilsigtede anvendelse. Mistero Milano produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister.

Producenten forbeholder sig ret til at ændre produktspecifikationen. Produktnuancer kan variere afhængigt af produktionsbatchen.

9267