Art Creator Paint Gel sky blue 3g

PAINT geler blev skabt til elskere af neglekunst og dekorationer. Hvis du vil "leve" kunstnerisk, vil dette være det perfekte produkt for dig! Fra første berøring vil du se det unikke ved GEL PAINT geler! De vil give dig uendelige muligheder for at fremtrylle noget ekstraordinært!

2341
87,50 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

BLÅ MALING GEL – KONSISTENS, FARVE, EGENSKABER

Blue gel PAINT er et produkt med en perfekt tyk, fløjlsagtig konsistens, som giver dig mulighed for at arbejde præcist som ved brug af akrylmaling. Deres stærke pigmentering garanterer farveklarhed og fuld dækning uden striber.

Maling geler takket være den fleksible formel giver dig mulighed for at bruge dem i mange neglestyling teknikker. De er kendetegnet ved høj modstandsdygtighed over for mekaniske skader, flyder ikke og krymper ikke under arbejdet, hvilket giver mulighed for perfekt forfining af dekoration. Det lette arbejde gør dem også anbefalet til begyndere stylister. De giver styling holdbarhed i op til flere uger.

BLÅ MALING GEL

Gelmaling er ideel til alle dekorationer ved hjælp af zhostovo eller etstregsmetoder, men også til klassiske neglekunstteknikker, mikropainte. Du vil også lave unikke ombre med dem, og du vil afspejle mønsteret med et stempel. De giver dig også mulighed for at skabe præcise, unikke ornamenter, tynde linjer. Blå farve er perfekt til at lave skøre sommerdekorationer. Farver kan blandes sammen for at skabe utallige nye nuancer. Gelmaling har ikke et dispersions- / hæmmende lag.

2341