PARFUMERET NEGLEOLIE ORIENT 15ml

  1. Kapacitet: 15ml
  2. Funktion: Pleje
  3. Duft: Orientalsk
3609/15
65,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

ORIENT parfumeret neglebåndsolie med en smuk, dyb duft leder tankerne hen på de mest orientalske og eksotiske hjørner af verden. Sensuelle, intense noter giver dig mulighed for at sprede en aura omkring dig - mystik og elegance - der er en ægte dame værdig. Det er en usædvanlig sensuel duft, der bliver hængende på dine hænder i lang tid.

Udover den fænomenale duft indeholder ORIENT neglebåndsolie solsikkeolie, hvis fugtgivende egenskaber positivt påvirker væksten af ​​sunde og stærke negle og regenereringen af ​​revnede neglebånd. ORIENT olie fremskynder helingen af ​​mindre sår og påvirker effektivt regenereringen af ​​epidermis. Den har en antioxidant og styrkende effekt på neglene, giver bedre mikrocirkulation under neglepladen. Forbedrer hudens udseende og tilstand markant, forhindrer vandtab, forsinker aldringsprocessen. Fugter, regenererer og beskytter mod ugunstige vejrforhold.

Smuk duft og let, hurtigabsorberende tekstur gør ORIENT parfumeret neglebåndsolie til den perfekte finish på en manicure. Det anbefales også til daglig pleje af huden omkring neglene.

Pipetten vil sikre hygiejnisk påføring, fremskynde og lette påføringen af ​​produktet.

Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet. Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi.

Brug

I manicure/pedicure proceduren:

Efter at have afsluttet stylingproceduren, konditioner negleskaftet med oliven ved at udføre en blid massage.

Hver dag:

Gnid ind i huden omkring neglene i mængden afhængig af hudens behov. Påfør om natten eller om dagen, for det bedste resultat masseres negleskaftet. Før du påfører en farvet lak, skal oliven forsigtigt fjernes, og neglens overflade skal affedtes.

3609/15