PARFUMERET NEGLEOLIE CHARMING QUEEN 15 ml

  1. Kapacitet: 15ml
  2. Funktion: Pleje
  3. Duft: Frugtagtig-blomstret
3600/15
65,00 kr.
Inkl. moms
  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Charmerende Queen neglebåndsolie var inspireret af en smuk blomster-frugtagtig, sød duft. Den mærkbare note vil være mango, lotus og kokosnød. Denne duft vil fremhæve hver kvindes indre glød.

Oliven indeholder solsikkeolie, jojobaolie og E-vitamin, hvis egenskaber har en positiv effekt på væksten af ​​sunde og stærke negle og regenereringen af ​​revnede neglebånd. Vitamin E fremskynder helingen af ​​mindre sår og påvirker effektivt regenereringen af ​​epidermis, beskytter mod påvirkning af frie radikaler, styrker neglene, sikrer bedre mikrocirkulation under neglepladen og virker antioxidant. Fugter, regenererer, forhindrer fordampning af vand fra huden og beskytter mod ugunstige vejrforhold.

Smuk duft og let tekstur gør olien til en perfekt finish til en manicure. Den passer til enhver kvinde, der leder efter en afslappet, let duft! Anbefales til daglig pleje.

Pipetten vil sikre hygiejnisk påføring, fremskynde og lette påføringen af ​​produktet.

Oplysningerne på produktkortet er nøjagtige og sande. Ikke desto mindre er producenten ikke ansvarlig for opbevaring, oplagring, transport og brug af produktet i modstrid med dets tilsigtede brug. Mistero Milano-mærkets produkter er beregnet til professionel brug af certificerede neglestylister. Producenten forbeholder sig retten til at ændre produktspecifikationer. Nuancer af produkter kan variere afhængigt af produktionspartiet. Sikkerheden af ​​Mistero Milano-produkter overvåges af et certificeret team af eksperter inden for kosmetiksikkerhed og husholdningskemi.

Brug

I manicure/pedicure proceduren:

Efter at have afsluttet stylingproceduren, konditioner negleskaftet med oliven ved at udføre en blid massage.

Hver dag:

Gnid ind i huden omkring neglene i mængden afhængig af hudens behov. Påfør om natten eller om dagen, for det bedste resultat masseres negleskaftet. Før du påfører en farvet lak, skal oliven forsigtigt fjernes, og neglens overflade skal affedtes.

3600/15